MENÜÜ

 

21.-25. august 2017

 

MENÜÜ

21.-25. AUGUST

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

HOMMIK

 Kaerahelbe-

piimasupp, võileib kalaga.

Neljaviljahelbepuder moosiga, piim. Pirn.

Riisipiimasupp, võisepik juustuga.

Rukkihelbepuder moosiga, piim.  Õun.

Mannasupp, võileib singiga.

LÕUNA

Makaroni –hakklihavorm, leib, piim.

Kapsasalat.

Rabarberisupp vahukoorega.

 

Kanasupp, leib.

 

Kohupiim rosinate ja moosiga.

Viinerikaste, kartul, leib, piim. Marineeritud kurk.

Aprikoosi-mandariinimaius.

Rassolnik, leib.

 

Kakaokissell keedisega.

Kalakotletid, kartul, kaste, leib, piim.

Toorpeedisalat.

 

Jogurtitops.

ÕHTU

Maisihelbed piimaga. Banaan.

Porgandi-kartulipuder, võileib, mahl.

Värske kurk.

 

Rukkikama, võisai tomatiga.

Omlett, sepik võiga,  morss.

Kaalika-porgandisalat.

Moosisai, piim.

Melon.