MENÜÜ

 

24.-28. aprill 2017

 

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

HOMMIK

Nuudlipiimasupp,

võileib pasteediga.

Rukkihelbepuder moosiga, piim.

Pirn.

Tähekesepiima-

supp, võileib sulatatud juustuga.

Odrahelbepuder toormoosiga, piim.

Õun.

Riisipiimasupp, sepik sprotiga.

LÕUNA

Risotto kanalihaga, leib, piim.

Kurgisalat.

 

Mustikasupp.

Kalasupp, leib.

 

Piimakissell keedisega.

 

 

 

Vorstikaste, kartul, leib, piim.

Peedi-majoneesi-

salat.

 

Puuviljasalat.

Rassolnik, leib.

 

Jogurt marjadega.

Ühepajatoit, leib, keefir.

Marineeritud kurk.

 

Kohuke.

 

 

ÕHTU

Porgandi-kartulipuder, võileib, marjatee.

Viinamarjad.

Omlett, võisepik, õunamahl.

Punane paprika.

Šokolaadihelbed piimaga.

Banaan.

Kartulivorm, leib, mahl.

Õunavorm piimaga.

Porgand.