MENÜÜ

 

16.-20. oktoober 2017

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

HOMMIK

 Kaerahelbepuder moosiga, piim. Õun.

Nuudlipiimasupp, võisai  kalaga.

Neljaviljahelbepuder toormoosiga, piim.

Pirn.

Tatrahelbepiima-supp, sepik munavõiga.

Helbepuder kliide ja seemnetega, moos, piim.

Viinamarjad.

LÕUNA

Hakklihasupp, leib.            Kohupiimakreem keedisega.

 

Ühepajatoit, leib, piim.

Marineeritud peet.

Maasika-jogurtsmuuti.

Kalasupp, leib.

 

Saiavorm piimaga.

Loomalihapihv, kartul, kaste, leib, piim.             Kapsa-kõrvitsasalat.

Puuviljasalat.

Seljanka hapukoorega, leib, kukkel.

Rabarberisupp vahukoorega.

 

ÕHTU

Omlett, võileib, soe mahlajook. Porgand.

Piparmünditee, võileib juustu ja kurgiga. Banaan.

 

 

Praetud kartulid, leib, mahl.

Kurgi-tomatisalat.

Mannapuder või ja moosiga, piim.

Kaalikas.

Õunavorm piimaga.