MENÜÜ

 

19.-22. juuni 2017

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

HOMMIK

Neljaviljahelbepuder moosiga, piim. Virsik.

Nuudlipiimasupp, võileib sulatatud juustuga.

Nisuhelbepuder moosiga, piim.

Kaerahelbepiimasupp, võisepik vorstiga.

 

LÕUNA

Hakklihasupp, leib. Mannapuder kisselliga.

Liha-porgandikaste, kartul, leib, piim. Tomatisalat.  Puuviljasalat.

Kalasupp munaga, leib.

Rukkileivavaht piimaga.

Ühepajatoit, leib, piim. Marineeritud kurk.   Sõstrakissell vahukoorega.

 

 

 

 

ÕHTU

Kalapulgad, võileib, kurgi-koorekaste, mahlajook.

Moosisai, piim.

Banaan.

Haps, präänikud. Pirn.