MENÜÜ

 

22.-26. mai 2017

 

Esmaspäev

Teisipäev

Kolmapäev

Neljapäev

Reede

HOMMIK

Tähekesepiimasupp,

võileib sulatatud juustuga

Neljaviljahelbepuder moosiga, piim.

Pirn.

Kaerahelbepiimasupp,

võileib kalaga.

Helbepuder kliide ja seemnetega, moos, piim.

Mannasupp kõrvitsaga, võisepik vorstiga.

LÕUNA

Plov, leib, piim.

Kurgisalat.

 

 

Mustikasupp.

Kalasupp, leib.

 

 

 

Kohupiimavorm kisselliga.

 

Liha-porgandikaste, kartul, leib, piim. Peedisalat.

 

Jogurt marjadega.

Kartuli-makaronisupp, leib.

 

Rukkileivavaht piimaga.

Kana kastmes, kartul, leib, piim. Konservhernes.

 

Aprikoosi-mandariinimaius.

 

ÕHTU

Kama sepik võiga.

Õun.

Kartuli-porgandipüree, võileib, tee.     Toome salat.

Moosisai, piim.

Banaan.

Omlett viineritega, võileib, mahlajook. Porgand.

Mahl, väike saiake.

Viinamarjad.